Säätimet

Heatlight_HLOTIM3_säätimet_controllersHLOTIM3 sähkökäyttöinen, vesitiivis ajastin on suunniteltu energiansäästöä silmälläpitäen – kytkin sammuttaa lämmittimen automaattisesti, kun sitä ei tarvita. Kytkimen avulla lämmitin voidaan kääntää päälle tarvittaessa ja sähköinen ajastin sammuttaa lämmittimen ennalta määritellyllä viiveellä, jotta lämmitin ei jää turhaan päälle. Viiveen voi säätää kohteeseen sopivaksi.
Ajastin käynnistää lämmittimen ‘pehmeästi’ – tämä lisää lämmittimen elinikää ja vähentää sulakkeiden palamista. Pienikokoinen ajastin on helppo asentaa valtuutetun sähköasentajan toimesta. Yksi ajastin riittää säätelemään joko 6 kpl 1kW lämmitintä, 4 kpl 1,5kW lämmitintä, 2 kpl 3kW lämmitintä tai yhtä 6kW lämmitintä.

Ajastin voidaan asentaa myös jälkikäteen jo olemassaoleviin lämmittimiin. Ajastimen käyttökytkin on suojattu asiatonta käyttöä vastaan eikä sitä voi ajastaa uudestaan ennen kuin säädetty aika on loppunut – punainen LED näyttää, milloin ajastin on taas toimintavalmis. Energiaa säästämällä HLOTIM3 ajastinkytkin maksaa itsensä nopeasti takaisin ja on todella käyttökelpoinen lisävaruste.

HLOPIR3 liiketunnistinPIR –liiketunnistimet hyödyntävät passiivista infrapunateknologiaa, joka havaitsee liikkuvasta ihmiskehosta säteilevän lämmön. Havaittuaan liikettä alueella liiketunnistin käynnistää lämmittimen ennalta määritellyksi ajaksi. Liiketunnistin, kuten muutkin Heatlight –säätimet on suunniteltu nimenomaan vähentämään lämmittimien käyttökuluja sekä niiden ympäristövaikutuksia.

PIR –liiketunnistin voidaan asentaan joko seinälle tai kattoon. Tunnistinosa liikkuu pystysuunnassa mahdollistaen kulmansäädön asennuksen jälkeen.