Sisätilat

HLQ pro –lämmittimet on suunniteltu asennettavaksi sisätiloihin tai ulos, vedenpitävän katoksen alle. Lämmittimien kvartsilamput säteilevät lyhytaaltoista infrapunalämpösäteilyä ja toimivat täydellä teholla lähes välittömästi.

ChurchHLQ pro –lämmittimet on suunniteltu suuriin tiloihin, joissa tarvitaan lisälämpöä, lämmittimien tehot vaihtelevat 1,5kW – 6kW. Lämmittimet voidaan asentaa joko seinälle tai roikkumaan katosta, tehosta riippuen lämmittimet ovat yksi-, kaksi- tai kolmeosaisia. Lämmittimet on valmistettu pulverimaalatusta alumiinista, väri norsunluunvalkea, suojaritilät tulevat vakiona kaikkiin malleihin. Kaikissa HLQ pro –lämmittimissä vakiona kullanväriseksi pinnoitettu lamppu.

Keraamiset HLC –lämmittimet säteilevät keskipitkää infrapunasäteilyä, joka ei ole yhtä kuumaa kuin lyhytaaltoinen säteily. Keraamiset lämmittimet soveltuvat erinomaisesti tiloihin, joissa lämmittimet ovat lähellä ihmisiä. Matalan lämmön ansiosta ne soveltuvat alueille, joissa tarvitaan vain vähän lisälämpöä tai tila ei sovellu kuumemmille lämmittimille. Keraaminen elementti ei ole heti lämmin vaan vaatii pienen hetken toimiakseen täydellä teholla.

Keraamiset elementit eivät säteile valoa, ne soveltuvat myös esimerkiksi valokuvaamoihin, joissa lyhytaaltoisten lämmittimien säteilemä valo olisi haitallinen. Keraamiset elementit soveltuvat tästä syystä myös kohteisiin, joissa tehdään värivertailuja.

WarehouseOikeaa lämmitintä valittaessa on hyvä muistaa, että lyhytaaltoiset infrapunalämmittimet säteilevät välittömästi todella kuumaa lämpöä (lampun sisällä palolämpö jopa 2000°C ), joten ne sopivat erinomaisesti useimpiin kohteisiin, joissa lämpöä tarvitaan nopeasti. Keskipitkää infrapunasäteilyä tuottavat keraamiset elementit tarvitsevat pienen hetken toimiakseen täydellä teholla eikä niiden tuottama lämpö ole yhtä intensiivistä (elementin palolämpö n. 900°C), näin ollen ne soveltuvat paremmin pieniin tiloihin, joissa tarvitaan matalaa lisälämpöä pitemmäksi aikaa, esimerkiksi tilapäiskäyttöön pystytetyt parakit tai tapahtumissa käytettävät tilapäiset ulkoWCt.